Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Veckans Vara - Embrace Lace

Guider

Hej allihop!
Då var det måndag igen och det är äntligen dags för en ny veckans vara!
Denna veckan tänkte jag skriva om en bh som kanske inte ser mycket ut för världen men som är både snygg och ger ett bra stöd!

Embrace Lace

Bhn som jag vill lyfta fram denna veckan heter Embrace Lace. Det är en ovadderad bh utan bygel från märket Wacoal.
Kuporna är trekansformade och gjorda i spets. Insidan är lätt fodrad så att spetsen inte ska ligga direkt mot huden.
Skillnaden mellan denna bh-top och andra biligare varianter är att själva kupan börjar en bit in under armhålan. Eftersom kupan är så pass bred får kupan med hela bröstet istället för att halva ska hamna utanför bhn. 
Kupan går dessutom ihop i mitten vilket gör att brösten inte kan trilla över kanten. 

Under kupan har du en bred resår som hjälper till att lyfta och ge dig ett ordentligt stöd. 
I ryggen har du en ordentlig bh-knäppning också för att maximera ditt stöd. 
Axelbanden är reglerbara och det finns en så kallad J-hook i ryggen. En J-hook är två krokar som du kan knäppa ihop så att du får en brottarrygg. 
När du knäpper ihop den i ryggen får du ett ännu bättre stöd av denna bhn. 

Embrace Lace går inte i kupstorlekar. Istället måste man gå upp i omkrets för att få en större kupa. Det är därför inte säkert att du kommer kunna knäppa i hyskorna längst ut på denna bhn. 

Jag rekomenderar starkt att prova denna bh eftersom den är snygg både som en vardagsbh, under en ringad blus där spetsen kommer fram lite grann eller varför inte över din egna bh för att få en snyggare look i ringade plagg.

 

Läs mer

Freya Festival

Butiken

Hej alla glada kunder!
Längtar ni lika mycket efter vår som vi gör? Vi vill ha sol, värme och gröna gräsmattor, eller vad säger ni?

 

Om ni är lika vårsugna som vi är så kan jag med glädje ge er beskedet att vi tillsammans med Freya kommer att ha en lite vår festival. Under denna festival kommer alla kunder som köper en Freya bh eller bikini att vara med och tävla om en hel ÅRSFÖRBRUKNING av underklädes set från Freya!! Hur grymt är inte det??

 

Så här gör du för att vara med och tävla.


- Ta med dig en vän, mamma, moster eller kusin in till oss på Maxmode.

- En av er måste köpa en Freyabh.

- Fyll i era uppgifter i kassan så är ni med och tävlar båda två!

 

Ni kan alltså vinna en årsförbrukning av underkläder från Freya VAR. 
Man tävlar i par och tävlingen kommer att pågå under hela April månad. 

 

Tävlingen gäller i både Lidköping och Skövde. (OBS! Ej webbutiken)

 

Så kom in till oss så hjälper vi dig att prova ut en bh från Freya.

Läs mer

2ÅR I LIDKÖPING!!

Butiken

Hej alla glada kunder där ute!


Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av den lilla vårsolen som tittar fram. I butiken är vi så otroligt taggade den här veckan för i helgen firar vi att vi har funnits i Lidköping i hela 2ÅR!! Detta ska såklart firas med dunder och brak! 

 

Vi kommer fira i Lidköping hela Fredag och lördag med massa fina erbjudanden i butiken. 
Det kommer såklart att bjudas på bubbel och snacks samtidigt som du kan fynda det senaste modet inom bad och underkläder. 
Ta med någon som du tycker behöver nya underkläder så hjälper vi er att prova ut både bh och badkläder. 
Butiken Maxmode står för hög service och kvalité, vi strävar efter att sätta kunden i fokus och man ska gå härifrån och känna sig snygg underifrån.

 

Vi är så glada och tacksama genemot alla kunder som har förgyllt dessa två första år och som gjort detta möjligt för oss. 
Vi ser fram emot många fler år tillsammans med er.

 

Hoppas att vi ses i helgen!

 

Från
Linn, Frida och Anette.
Maxmode Lidköping

Läs mer

Veckans Vara - Wonderbra

Guider

Hej alla glada läsare!

 
Äntligen är det måndag och en ny vecka har tagit fart. För varje dag som går så kommer vi närmare våren, ser ni fram emot våren lika mycket som vi gör? Då kan jag ju glädja er med att våren har fått ett fast grepp om butiken. Det strömmar in nyheter varje vecka!

 

När det är ny vecka så är det såklart även dags för en ny veckans vara. Denna veckan tänkte jag tipsa om en axelbandslös bh som vi tycker är den bästa på marknaden!

Wonderbra

Nu när värmen kommer krypande är det ju såklart dags att damma av alla snygga linnen som man har längst in i garderoben. Till detta vill man ju såklart ha en snyggt sittande bh.


Wonderbra har en axelbandslös bh som är to die for! Denna modell bör finnas i alla kvinnors garderober. 
Det är som sagt en axelbandslös bh som har lätt vadderade kupor. Vadderingen är inget som bygger på eller gör att brösten ser större ut men man behöver ha en vaddering i axelbandslöa bhar för att de ska hålla upp ordentligt. 
Runt hela "ryggbandet" sitter silikon som verkligen gör att bhn sitter på plats. 
Under kuporna har du en mjuk skena i plast. Skenan gör att du får ett ordetnligt stöd och lyft. Skenorna går även upp i kupan, de lyfter upp bröstet från sidan. Om man kollar på insidan av bhn så ser man att skenorna är formade som en hand, det är så kupan lyfter brösten. Som att du sätter en hand i sidan på bröstet och lyfter det upp och in mot mitten på bröstkorgen. 

 

Wonderbras axelbandslösa bh finns i fyra olika färgställningar. 
Den passar perfekt till bröllop, studenten eller som en vardagsbh. Ett absolut måste i sommargarderoben!
Finns från A till I-kupa.Läs mer

Veckans Vara - Matilda

Guider

Hej allihopa!


Nu är det åter dags att dra igång med veckans vara. Som vi alla vet är det inte alltid lätt att hitta snygga underkläder som sitter ordentligt. Därför vill vi försöka att underlätta för er genom att lyfta fram våra favoriter. 

Denna veckan tänkte jag prata lite om en modell som faktiskt bara har funnita i butiken i några veckor. 
Det är en bh från Elomi som heter Matilda. För er som inte har hört talas om märket Elomi tidigare så kan jag berätta att det är ett märke som håller hög kvalite och passfrom på sina bhar. De riktar främst in sig på sig som har lite större byst och därflr går deras modelelr oftast upp i stora kupor.

 

Matilda

 

Bhn Matilda är en ovadderad bhmodell. Det är en bygelbh som är bred över bröstkorgen och väldigt behaglig att ha på sig. 
Kuporna är vad som kallas för en fyr-partsmodell. Det innebär att kupan är indelad i 4 bitar. Det är sömmarna mellan delarna som bestämmer hur bhn lyfter. Många som tycker att ovadderade kupor blir toppiga tycker om just denna modell eftersom den 4e sömmen går lodrätt över kupan och rundar till formen. Du får en nättare siluett Matilda eftersom den har en sidsuport som lyfter in bröstet från sidan. 

Som om inte denna modell var super som den är så har den dessutom en så kallas J-hook på axelbanden. Det innebär att du kan knäppa ihop banden i ryggen så att du får en brottarrygg.

Matilda är absolut värt att prova!
Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Läs mer

Vi är här för att stanna

Butiken

Hej kära kunder!

Nu är årets fattigaste månad äntligen slut och februari tar vid. Vi börjar räkna ned dagarna till våren och vårt 2års jubileum. Vi har haft en otrolig start på detta år med er och ser fram emot att välkomna den kommande våren och sommaren tillsammans. 

 

Vi har haft flera kunder inne i både Lidköping och Skövde som frågat om vi ska stänga. Men det har vi absolut inga planer på. Anledningen till missförståndet verkar vara en annons som avser en underklädes-butik i skara med snarlikt namn. 

 

Hos oss är det snarare tvärtom, vårens nyheter har börjat trilla in i butiken både vad gäller bad och bh. Vi har fått in massor med nyheter från ett nytt märke som vi fick in för första gången sommaren 2017 nämligen Salta Bad. I år har vi fått in flera modeller och massor med härliga mönster. 

Vi kommer såklart få in massa nyheter från märken som Fantasie, Freya, Primadonna, Anita och Damella mm.

 

Vi ser fram emot att ta emot er i butiken och ge er den bästa servicen. 
Välkomna in till oss på Maxmode.

Läs mer

3 Bh-ar alla kvinnor borde ha i sin garderob.

Guider

Det här med att hitta en bh som passar är inte alltid det lättaste eller roligaste. Det är ju inte alla som älskar att köpa underkläder lika mycket som vi på Maxmode gör. För att göra det lite enklare för er har vi därför valt att liste tre bhmodeller som alla bör ha i sin vårgarderob.

 

1. T-shirtbhn- Den första modellen som alla bör ha i sin garderob är en T-shirtbh. Denna bh har ett brett användningsområde. Du kan ha den under blusar, tjockare tröjor, t-shirt och skjortor. Detta är därför ett måste i garderoben. Färgen ska du välja efter vad du brukar ha på dig, men svart eller beige är att rekommendera. 

 

2.  Hudfärgad eller rödbh. Många börjar ju att använda ljusare kläder när våren kommer och när man har en vit blus på sig så vill man ju såklart inte att bhn ska synas. Därför är det bra att ha en beige bh i sin garderob, men visste du att även rött passar perfekt under ljusa plagg? Så varför inte piffa upp underklädeslådan lite med en röd bh.

 

3. Push upbh- Den sista modellen som bör finnas i garderoben är en lite roligare bh som en push-upbh eller varför inte en halvkupa. Denna modell är perfekt om man ska ha ett linne på sig eller något som är lite mer ringat. Om du ska välja en push up eller en halvkupa beror helt på vad du trivs i och hur du vill att brösten ska lyftas. 

 

 

Har du dessa tre typer av bh i garderoben så kommer du en bra bit på vägen. 

Läs mer

Sportbh - Att välja rätt.

Okategoriserad

Nu har det nya året äntligen kommit och med det nya året så är det många som vill komma igång med tränignen. 
Att träna gör ju att man bli både piggare och mår att man mår bättre oavsett om man är smal eller mullig. 
När man ska ge sig av till gymmet är det såklart viktigt att ha rätt sportbh på sig oavsett om man har liten eller stor byst.

 

Vad ska man tänka på när man ska välja sportbh?

Det man ska fundera på först när man väljer sportbh är vilken typ av träning man ska utföra. Är det högintensivtränign så som löpning eller lågintensivträning som t. ex yoga. 
Man ska alltid ta reda på om sporbhn du funderar på att köpa ger tillräckligt med stöd för en högintensivträning. 

 

Vadderad eller Ovadderad sportbh?

Om en sportbh är vadderad eller ovadderad har ingenting att göra med hur mycket support bhn har. En ovadderad bh kan ge lika mycket stöd som en vadderad. 
Här ska man välja efter smak och tycke. Vilken typ av bh trivs du bäst i? 
Det är alltid viktigt att välja en bh som man kommer att trivas i.

 

Vi Rekomenderar.

Anita har gjort en bh som heter Air Control. Denna bh ger maxsupport, vilket innebär att du kan ha den vid högintensivträning. Detta är en bred och stabil sportbh som ger dig ett ordentligt stöd när du tränar. Den är skön att ha på sig och ger dig en snygg form. 
Den har en liten lätt vaddering över bröstvårtan och halva bröstet. Vadderingen transporterar bort svett för att man inte ska bli för varm. Se till att få rätt kupstorlek. I denna bh är det inget som ska puta över kanten utan hela bröstet ska få plats i kupan.

Movement är en annan otroligt mjuk och stadig sportbh från Swegmark. Det är en bh som är bred över bröstkorgen och även denna passar till högintensivträning. 
Kuporna är ovadderade och utan bygel. Axelbanden breda och går att knäppa ihop till en brottarrygg. 

Dessa två bhar hör till våra favoriter. 

Lycka till!

Läs mer

Nyårstips

Guider

Snart är Jul och Nyår här! Att välja underkläder till dessa tillfällen är inte alltide det lättaste och för att hjälpa dig en bit på vägen så har vi listat våra top 3 favorit set.

 

1. Det första bhsetet är ett set från Chantelle. Bhn  är en ovadderad fullkupa som hete Révéle Moi och är vad man kallar för en 4partsbh. Det vanligaste är att man pratar om trepartsbhar, denna bh har en till söm som går lodrätt ungefär mitt på kupan. Denna söm lyfter underifrån och rundar till bröstet. Denna bh har en bred passform och ger dig ett otroligt snyggt lyft samt en fin form.
Matcha ihop denne bh med tillhörande trosa. Trosan är en taitrosa som inte lämnar några troskanter. Eller varför inte matcha ihop den med en snygg taitrosa från Avet?

 

2. Nästa bhmodell som vi vill tips om är en storfavorit bland många av våra kunder. Det är den absolut bästa axelbandslösa bhn på marknande och den kommer såklart från Wonderbra. Denna bh har silikon på insidan av bandet som går runt bröstkorgen. I de tunt vadderade kuporna sitter mjuka skenor som ger dig ett ordentligt lyft. Jag kan garantera dig att denna bh sitter på samma plats hela kvällen utan att du behöver gå och dra i den. 
Denna bh är superläcker att matcha med Avets snygga spetstrosa!

 

3. Det tredje bhsetet vi vill rekomendera till Jul och Nyår är en push upbh från Triumph. Denna bh heter Sexy Angel. Den har kuddar i kuporna vilket gör att du får en snygg klyfta. Lite spets på kuporna som ger denna bh det där lilla extra. Denna bh är en mycket skön bh som passar dig som vill ha lite mer byst. 
Matcha med tillhörande trosa eller varför inte en boxertrosa från Avet.

Hoppas att du hittar just din favorit bland dessa modeller!

Läs mer

Julklappstips- Set med nattkläder

Erbjudanden

Snart är julen här och det är dags att inhandla alla julklappar till nära och kära. Att hitta den där perfekta julklappen är inte alltid det lätaste men vi tror att vi har hittat något som kanske kan göra just din familjemedlem glad. 

 

Vi har nämligen fått in en otroligt skön morgonrock från populära märket Trofé. Det är en långärmad morgonrock med fickor framtill. I midjan sitter ett skärp som du knyter beroende på hur hårt du vill ha det. Materialet är 100% polyester. Det är en såndär riktigt mysig morgonrock som du kan gosa ned dig i fotöljen eller soffan med. Den finns i tre färger. Röd, vit och Marinblå.

 

Nästa vara är ett nattlinne. Det är ett kortärmat t-shirtnattlinne som slutar strax över knät. Det är gjort i 100% bomull. Nattlinnet finns i tre färgställningar. Alla tre färger har grå botten med antingen rött, grått eller marinblått mönster. Färgen stämmer perfekt överens med morgonrockarna. 

 

Den tredje varan är ett par sådana där otroligt mysiga tofflor. Tofflorna finns i vitt eller rött och är otroligt söta. På undersidan har du halkskydd. De går i storlekarna S-L. 

 

Vi har just nu ett julerbjudande på allt detta. 599:-
Så skynda in och fynda en present som kommer både uppskattas och användas flitigt.

Läs mer

Veckans Vara- Baddräkt från Nickey Nobel

Okategoriserad

Ska du också åka iväg till värmen nu i vinter? Då får du bara inte missa denna baddräkten från Nickey Nobel. 

Med en sned skärning över magen kommer denna baddräkt att ge dig en supersnygg midja och smalare siluett. Mönstret över kupan gör även att bysten ser något mindre ut. I kuporna sitter en bygel som är flexibel i storleken. Kupan är en C/D kupa men passar en A till E/F-kupa. Denna baddräkt är något djupare i rigningen. 

Axelbanden är breda och reglerbara för att ge bästa passform. En snygg baddräkt som är elegant i sin enkelhet. 

Jag tycker absolut att denna baddräkt är värd att provas eftersom den har en snygg passform och kommer göra dig snyggast på stranden.

Fler badkläder hittar ni här  

Läs mer

Veckans Vara- Montreal

Guider

Snart har halva november gått och kylan och mörkret har dragit in över Sverige. Men även vi svenskar längtar efter sol och värme, därför brukar många svenskar åka utomlands över vintern. 

Ska du åka utomlands så har jag en bikini som du bara måste prova innan du åker. Bikinibhn heter Montreal och är en fullkupa från Fantasie

Montreal kommer i en enfärgad svart färg med lite melerade kupor. Över kupan har man gjort en twist vilket gör att bysten ser något mindre och nättare ut. Eftersom det ör en fullkupa går den upp ordentligt och sluter om hela bröstet. Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. På axelbanden sitter en liten dekorativ plastdetalj som går att ta bort om så önskas.

Jag tycker absolut att du ska prova denna bikini bh som går upp till J-kupa. 

Välkommen in till oss!

Läs mer

Veckans Vara - Ullbyxor

Okategoriserad

November är här och det är även kylan. Nu när det blir kallare ute så vill det till att klä på sig ordentligt. Men man kanske inte alltid vill gå med tre lager kläder på sig. Därför vill jag lyfta fram en gammal goding, nämligen mamelucker. 

Det bästa du kan ha nu när vintern kommer är mamelucker i en blandning av ull och silke. Ullen värmer och silket svalkar vilket gör detta till den perfekta kombinationen av material. Mamelucker i ull och silke är dessutom tunna vilket gör att du kan ha på dig dom under både jeans och över strumpbyxor. 
Silket gör ju såklart också att ullen inte blir sticksig utan är mjuk och skön att ha på sig. Eftersom det är silke i så kan du även ha linnen i detta material utaomlands där det är varmt.

Oavsett om du är varm elelr kall av dig så tycker jag absolut att det är värt att prova ett par mamelucker i ull och silke. Vi har olika typer av plagg i detta material i våra nutiker.

Läs mer

Rosabandetgalan 2017

Butiken

Succen rosabandetgalan är såklart tillbaka i år igen. Och jag kan säga att även i år var stämningen på topp. Vilket otroligt härligt gäng med butiker och frisörer som tillsammans hjälpte till att göra allt för att besökarna skulle få en toppen kväll. 

 

Vi på Maxmode jobbade tillsammans med frisörsalongen Headlites som gjorde ett fantastiskt jobb att styla modellernas hår. Och jäklar vad våra fantastisak modeller rockade catwalken. I år visade vi upp underkläder från Fantasie, Elomi, Primadonna och Freya, samt en body från Magic och Nattkläder från Damella. Alla modeller som visades finns såklart att se i butiken. 

 

Ni som har varit på galan tidigare vet att det är en minimässa där man kan gå runt och titta på de olika butikerna. Vi hade i vanlig ordning med oss våra supertrosor från Avet. Men i år valde vi även att ta med en ny produkt från Anita. Detta var en Crop top som man har istället för ett linne under t.ex en ganska urringad blus. Det är alltid kul att prova nya varor på sådana här tillställnignar eftersom man får ett väldigt snabbt gensvar av kunderna. 

 

Efter modevisningen fick vi mycket possitiv feedback från besökarna och även våra modeller blev överösta med beröm. Vi ser fram emot nästa års gala och under tiden laddar vi om batterierna inför kommande höstaktiviteter. 

 

Vi hoppas att ni är med oss även nästa år och firar våran rosa månad oktober.

Läs mer

Veckans Vara - C Magnifique

Guider

Hej alla glad kunder! 
Äntligen är det måndag och en ny spännande vecka är i full gång. När det är ny vecka är det även dags för en ny veckans vara. 
Denna veckan tänkte jag presentera bhn
C Magnifique för er. 

Många av våra kunder känner till märket Chantelle sedan tidigare. Chantelle är ett stort märke som står för kvalité och lyx. Att det är ett lyxigt märke ser du i detaljerna på deras bhmodeller. 

Den bhmodell som jag vill lyfta fram heter C Magnifique. Denna modell är en minimizer. En minimizer är en bh som trycker till brösten och gör att de ser upp till en kupa mindre ut. 
C Magnifique har ett brett band över bröstkorgen. Kuporna är släta och går upp ordentligt och sluter om bröstet. 
Axelbanden är breda och reglerbara. Även knäppet i ryggen är brett, vilket många tycker om. 

Anledningen till att jag vill lyfta fram denna bh är att det är en otroligt skön bh som sitter som en smäck. 
Den håller en hög kvalite och passar även till den lite större bysten. 
En favorit bland både oss och våra kunder.

Läs mer

Veckans Vara - Rebecca

Guider

Denna veckan vill jag lyfta fram en storfavorit hos både oss som jobbar på Maxmode och våra kunder. Och det är en otroligt skön bh från märket Fantasie. Modellen heter Rebecca och är en vadderad fullkupa.

Denna bh är gjord i ett material som kallas spacermousse. Detta material är ett material som blir allt populärare inom bh-världen. Anledningen till detta är att denna vaddering formar sig efter bröstet och ger dig en snygg form.

Kuporna är släta och går upp ordentligt så att hela bröstet hamnar i kupan. Axelbanden är något bredare. Precis som på de flesta andra bhar så följer bredden på axelbanden storleken på kupan. Ju större kupa desto bredare axelband. 

 

Infästningen på axelbanden sitter något tätare i ryggen vilket gör att banden inte glider ned över axelarna. Det är såklart reglerbara för att ge bästa passform. 

Anledningen till att vi älskar denna bh är för att den har en bred passform, den är otroligt skön att ha på sig och den är snygg. Självklart finns Rebecca i tre olika basfärger och brukar komma i lite olika säsongsfärger. 

Läs mer

Veckans Vara - Fullkupa

Okategoriserad

Helgen har sprungit förbi och en ny vacka har tagit form. Måndagar är kanske inte veckans mest populära dag, så varför inte förgylla denna dag med lite inspiration från Primadonna. 

Denna veckan tänkte jag att vi går ifrån träningstemat och ger oss in på en bh modell istället. Många som har vart inne i en underklädes butik har säkert stött på namnet fullkupa. Majoriteten av våra kunder vill ha en fullkupa, men de vet egentligen inte vad en fullkupa är. Så det tänkte jag berätta för er idag.

Fullkupa

En fullkupa är en bh som har en kupa som är högt skuren. Den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. 
En fullkupa lyfter upp bysten och formar dem på ett snyggt sätt, men de trycker inte ihop brösten så att du får en klyfta. Tvärtom så särar den lite på bysten så att du får två bröst istället för en limpa. En fullkupa kan vara både vadderad och ovadderad.

Primadonna Madison

En av våra absoluta favoriter när det kommer till fullkupor är Primadonna Madison. 
Vi brukar säga att Primadonna är vårt Rolls Royce märke. De är något dyrare men så otroligt bra passform, hållbarhet och kvalite. 
Madison är en vad vi kallar 3-partbh. Detta innebär att kupan är uppdelad i 3 olika delar. Den första delen skapar en kil i sidan på bhn. Denna kil lyfter bröstet innåt. Den andra delen är undre delen av kupan. Denna delen brukar vara något stummare och ganska backig vilket gör att den lyfter bröstet uppåt. Den tredje delen är övre delen av kupan. Denna del går upp ordentligt, sluter om bröstet och är gjord i en mjuk spets som ligger till ordentligt. 
Det låter som att brösten ska bli ihoptryckta i mitten men det blir de inte. Bygeln går in ordentligt mellan brösten och särar på dem så att det verkligen ska bli två bröst och inte ett. 3-partskupan gör att du får en nättare siluett. 

Madison är bred i bandet runt bröstkorgen.
Axelbanden är breda.
Går i B-I kupa.
I allmänhet en otroligt skön bh som ger dig ett otroligt lyft!

Har du inte provat Primadonna Madison så måste du abslut ta tillfälle och göra detta.
Du kommer inte att ångra dig!

Läs mer

Veckans Vara- Klorresistent baddräkt från Trofé.

Guider

Hej alla glada kunder!!
Hösten har anlänt till vårt långsmala land och detta innebär också att årets vattenträningar har dragit igång på allvar.
Om ni läst mitt tidigare inlägg om klorresistenta baddäkter så vet ni att dessa är bra att använda just när man är mycket på badhus. Att en baddräkt är klorresistent innebär att den står emot salt och klor bättre än en vanlig baddräkt.

Klorresistent baddräkt från Trofé

Denna veckan vill jag visa en klorresistent baddräkt från Trofé. 
Detta är en mycket omtyckt modell som har funnits i Trofés sortiment i flera år. Men självklart har de gjort lite olika färger på den. Den färgen jag visar idag är en säsongsfärg som finns tillgänglig i butiken just nu.

Den här baddräkten är högt ringad i fram så att bysten sitter på plats och man inte ska kunna se rakt ned i ringningen. Ryggen är djupare ringad med ett litet känppe. Många kunder blir rädda just för att det är en knäppning i ryggen men jag lovar att du inte kommer att behöva knäppa upp ryggen när du tar på dig baddräkten.
Jag tycker dessutom att den djupare ryggen ger denna baddräkten det där lilla extra.
Även om denna baddräkt är helt slät så gör ränderns som går över mage och byst att du får en slankare figur. 
Baddräkten är absolut inte högt skuren över benet utan går ut ordentligt över rumpan så att hela rumpan hamnar i baddräkten.
Det sitter en liten inbygd bh som hjälper dig att stötta upp bysten.

Vi tycker att Trofés klorresistena baddräkt har lång hållbarhet, bra passform och är snygg i sin enkelhet.

Läs mer