Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Veckans vara - Fantasie Nadine

Guider

Nu när hösten är här så tänkte jag att vi skulle köra igång med veckans vara igen. 

Först ut för hösten är en nyhet i butiken som är min absolut favorit bland alla bh jag använt. 

Fantasie Nadine. Det är samma bh som Fantasie rebecca fast med en annan spets. 
Denna bh är mjuk och skön men ger ändå ett fint och naturligt lyft. Den ger en rund och fin form och du kan ha den under inprincip allt.

Eftersom det är en fullkupa så får du inga kanter då den går upp så pass högt runt bröstet vilket gör att den inte syns även om du har en riktigt tunn tröja på dig. 

Den är lite bredare mellan brösten för att ge bra stöd. Den är i ett spacemousse material vilket gör att den är tunt tunt vadderad. Vilket också gör att den inte är varm att ha på sig. 
Axelbanden sitter något längre ihop i tyggen vilket gör att axelbanden inte åker ner lika lätt om du har sluttande axlar eller om du är smal över axlarna. 

Denna bh finns från 65D-90I

Denna färgen är en säsongsfärg vilket innebär att det finns en begränsad upplaga. Dock så finns Fantasie Rebecca i flera olika basfärger. 

 

Ha en fantastisk vecka!
Kram oss på Maxmode

Läs mer

Fullkupan /treparts bh

Guider

Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar! 


Jag tänkte att vi ska prata lite om olika bh-modeller och deras olika funktioner. 

 

Först ut är fullkupan/3parts bhn 

En fullkupa är en bh som går upp runt hela ditt bröst, där ligger bröstet helt stilla och trillar inte ut.
Det är en bh som passar väldigt bra under de flesta plaggen då den går högt upp och inte ger några kanter. 


Sen finns det olika modeller på fullkupa. 

På bilden ser ni en bh från Primadonna. Det är en fullkupa, men det är också en treparts bh. Det innebär att kupan är i 3 olika delar där varje del har betydelse för hur det ser ut och de har även viktiga funktioner. Det är den undre delen som är den som ger lyftet. På den övre delen sitter spetsen på denna modell. Spetsen är stretchig vilket gör att den inte trycker till utan ger ett fint och rundat intryck. Det är även bra med en spets som är följsam speciellt om man är olika stor i brösten (Vilket är väldigt vanligt) 

Den tredje delen är sidosupporten. Det är som en kil i sidan på bhn. Den kilen gör att brösten trycks in från sidan och ger ett nättare intryck framifrån. Den trycker alltså bröstet framåt istället för att det breddar dig. Det här är en väldigt bra modell om du har en tyngre eller hängigare byst då den orkar lyfta dig ordentligt.  Snygg under det mesta men ett plus att ha under skjortor. 

Ger en väldigt fin siluett. Så denna kan jag verkligen rekommendera!

Önskar er en fin helg och kommande vecka!

// Frida 

Läs mer

Veckans Vara- Urban minimizer

Guider

Hej alla glada kunder hoppas ni njuter ordentligt av solen och värmen!
Eftesom det är måndag tänkte jag skriva lite om en ny veckans vara. 

 

Denna veckan tänkte jag att vi skulle prata lite om en minimizer bh från Triumph, nämligen Urban Minimizer. Denna modell är som sagt en minimizer vilket innebär att den håller "in" brösten och gör att de ser upp till en kupa mindra ut. Just denna modell är något lägre skuren i bygeln som går upp mellan brösten. Bygeln är alltså inte så hög som den kan va på vissa andra modeller.

 

Kupan är ovadderad och går upp ordentligt så att hela bröstet ska få plats i kupan. 
Den är helt slät över kupan vilket gör att kläderna faller snyggt över. Bandet över ryggen är gjort i ett tyg som är lite mönstrat. 
Axelbanden är breda och reglerbara. 
Denna modell finns upp till G-kupa.

 

Soliga Hälsningar 
Önskar
Vi på Maxmode

Läs mer

Veckans Vara - AirControl

Guider

Hej i värmen!
Nu har vi gått in i en ny vecka och det innebär såklart även en ny veckans vara. Denna veckan tänke jag att vi skulle prata lite om en sportbh som vi bara haft i butiken några månader men som blivit väldigt populär.

 

Sportbhn heter Aircontrol och kommer från märket Anita. Det är en sportbh som inte har bygel utan under kupan sitter istället ett brett resår som hjälper till att stadga upp bysten. Kupan är ovadderad förrutom en liten trekantig myckt tunn vaddering som sitter över ungefär halva bröstet. 
Över vadderingen ligger ett tunt tyg som går upp ordentligt och sluter om hela bröstet så att det inte kan trilla över kanten. 
Axelbanden är breda och reglerbara. Där axelbanden går ned över ryggen sitter istället för ett stumt axelband ett resår. Det är här, i de mjuka delarna av ryggen som stötarna ska hamna när du hoppar och springer. Inte i axlar eller nacke. 

 

Eftersom brösten rör på sig när du springer fångar kuporna upp bröstens rörelse så att det inte ska slita i legamenten i brösten. Med detta sagt betyder det inte att brösten kommer sitta helt stilla utan att röra på sig när du tränar. Men bhn fångar upp brösten så att de inte rör sig lika mycket som de hade gjort med en vanlig bh. 

 

Denna sportbhn passar perfekt till sommarens alla träningspass. 
Välkommen in så hjälper vi dig att prova ut rätt storlek!

Läs mer

Veckans Vara - Rebecca

Guider

Hej i sommarvärmen!
Nu när sommaren äntligen är här tänkte jag att vi fortsätter prata om underkläder som passar perfekt nu när det är varmt ute och man gärna tar på sig lite tunnare blusar och linnen.
Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle prata om en av våra absolute storsäljande bhar Rebecca.

Bhn Rebecca är en lätt vadderad bh med formpressade kupor från märket Fantasie. Vadderingen är gjord i ett material som kallas för spacemousse. Denna typ av vaddering är mycket följsam och flexibel i materialet, vilket gör att den passar till de flesta typer av byst. Eftersom vadderingen är så tunn bygger den inte på brösten och gör att de ser större ut. 
Rebecca har formpressade kupor och den har även effekten av en minimizer, alltså att den trycker till bysten något så att den ska se lite mindre ut. Det är en fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. 
Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. I ryggen har man satt infästningen på axelbanden något längre in mot mitten vilket gör att de inte kan glida ned om du är smal över axlarna eller om du har sluttande axlar. 

Rebecca passar både till den lite fastare bysten och om man är lite lösare i bysten, den är bra om man är ojämn (alltså har stor skillnad i storlek på brösten). Den passar med andra ord till många olika typer av byst. 
Den finns upp till K-kupa.

Rekommenderar absolut att ni provar denna bh när ni är inne i butiken. 

 

 

Läs mer

Veckans Vara - Hedona

Guider

Hej allihopa!

Äntligen är Juni här! Snart börjar både semester och sommarlov. Varför inte fira sommaren med lite nya fräscha underkläder?
Underkläderna är ju otroligt viktiga för att även kläderna ska sitta snyggt. Med veckans vara-inlägg vill vi lyfta fram några av våra favoriter.

 

Denna veckan tänkte jag att vi skulle prata lite om en bh från Chantelle som heter Hedona. Hedona är en modell som har funnit väldigt länge i Chantelles sortiment och är välkänd bland många kunder, men jag vill ändå slå ett extra slag för denna bhn.
Hedona är en minimizer vilket innebär att den trycker till brösten så att de ska se upp till en kupa mindre ut. Den har en ovadderad, formpressad kupa som är helt slät. I början på axelbanden sitter en liten dekor i spets. 
Hedona är en perfekt vardagsbh som passar både under T-shirt eller under en tröja som är lite ringad. 
Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. 

 

Hedona finns i svart, vit och Sand som basfärger. Vilket är ett stående sortiment som alltid finns att beställe hem av. Men brukar också komma i lite olika säsongsfärger. 

 

Denna bh är absolut värd att testa!

Välkommen in så hjälper vi dig att prova ut rätt storlek!

Läs mer

Veckans Vara - Fusion

Guider

Hej i sommarvärmen!

Ny vecka! Denna vecka är det full med student, bal och skolavslutningar. Därför tänkte jag att vi nu skulle prata lite om en ny bh som vi fått in till butiken.

Flera av er har säkerligen provat Fantasies ovadderade fyrpartsbh Jacquline och Jacquline Lace. Nu har Fantasie gjort ytterliggare en kollektion som är basserad på Jacqulines kupa. 
När man pratar om en 4-partskupa menar man en bhkupa som är indelad i 4 olika delar. Varje del och varja söm lyfter på olika sätt. Fördelen med en 4-partsbh är att man får in brösten lite grann från sidan. Du får alltså en nättare siluett av en fyrpartskupa. 

Modellen som jag vill lyfta fram denna vecka är Fusion. En ovadderad 4-partsbh som ger dig ett otroligt snyggt lyft! Tack vare sin kupa med sömmar i lyfter den både den lite tyngre och större bysten. Eftersom det inte är någon spets upptill på kupan får du en fin övergång och den syns inte under kläderna. Den är lite lätt räfflad i tyget men blir ändå slät när du får på dig den.  Axelbanden är breda och reglerbara. Den är mycket mjuk och framförallt skön att ha på sig, den har blivit väldigt populär hos de som provat den.

Förutom det jag redan nämnt så är kvaliteten topp, vilket gör att den håller länge. Så det är verkligen en prisvärd BH. 


Ha en fortsatt underbar dag :) // Linn 

Läs mer

Veckans Vara - Run Wild

Guider

Hej allihopa! 
Hoppas ni har det bra och njuter av solen. Inne i butiken är badsäsongen i full gång och vi har ju såklart fått in massor med snygga badkläder!

 

Denna veckan tänkte jag prata lite om en ny bikinibh från Freya som heter Run Wild.
Bikini modellen är en fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. Själva kupan är baserad på en av Freyas storsäljande bhar som heter Idol. Vilket innebär att det är en beprövad modell som både är stabil och som sitter snyggt. 
Kupan är tunt vadderad för att ge dig en snygg form. Den lilla vadderingen bygger inte på brösten så att de ser större ut, och den torkar snabbt när man har badat i den. En stor fördel med en vadderad kupa är att ni kan dra ner axelbanden när ni solar utan att kupan viker sig. 

Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. 
Finns upp till I-kupa.

 

Denna modellen passar perfakt till både stor och liten byst.
Passa på att prova när du kommer in till butiken!
Modellen finns i Lidköping och Skövde. Givetvis här på webben också :) 

 

Soliga Hälsningar

Från oss på Maxmode 

Läs mer

Vekans Vara - Badlinne

Guider

Hej i sommarvärmen!
Hoppas att ni njuter av värmen och solen som äntligen kommit till Sverige. I sommarens tecken tänkte jag att vi fortsätter även denna veckan med temat badkläder.

Denna veckan tänkte jag prata om något som har blivit allt populärare bland våra kunder, nämligen badlinne eller tankini som det också kallas. Ett badlinne är precis som det låter ett linne som är gjort i bikinimaterial och som du har när du solar och badar. Idag tänkte jag skriva lite om en modell från Damella. 

Tankini

En tankini är som jag skrev tidigare ett linne som är gjort i bikinimaterial. Detta linnet från Damella är figursytt och ska sitta åt ordentligt. Det är mönstrat över magen framtill och har en liten drapering över magen. Eftersom det är svart på sidorna framhäver den midjan och ger dig en slankare siluett. Den är lite hjärtformad i kupan och har en lätt vaddering. Eftersom vadderingen är tunn så torkar den snabbt när man har badat i den. Över kupan är tankinin lätt twistad vilket ger dig en snygg form på bysten. 

Fördelen med em tankini är att du kan byta byxor när du har badat. Vilket är skönt så att man slipper sitta i blöta bikinibyxor.  Du kan dessutom rulla upp badlinnet när du vill sola så att du kan sola magen.  När dagen börjar gå mot kväll är det bara att slänga på sig ett par shorts eller en kjol till så är de redo för kvällens aktiviteter.

Läs mer

Veckans Vara - Ottawa

Guider

Hej allihop!
Äntligen har Maj månad kommit och vi närmar oss sommaren med stormsteg! När värmen kommer börjar det ju såklart bli dags för en ny bikini. Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle börja på att spana lite på bikinis.

De flesta färgerna på bikini är ju som ni nog förstått säsongsfärger, alltså färger sombara finns under några månader. Men vissa modeller ingår i leverantörens bassortiment. Ett bassortiment är ett sortiment som finns hos leverantören året runt. En sådan bikinimodell är Ottawa från Fantasie.

Ottawa

Fantasies badkläder är alltid detaljrika, genomtänkta och otroligt snygga. Bikinibhn Ottawa är såklart inget undantag. Just denna överdelen har en tunt vadderad kupa med bygel. Kupan är lite hjärtformad vilket också innebär att bygeln är något lägre mellan bysten. Den tunna vadderingen trycker in brösten från sidan så att du får en nättare siluett. Eftersom kupan är så pass rund och kupad så ligger brösten kvar i kupan även om man är lite mjukare i bysten. 
Axelbanden är mjuka och reglerbara. 
Vid infästningen på axelbanden sitter ett dekorativt spänne i guld. Spännet är inte gjort i metall, just för att den inte ska bli varm och bränna mot huden när man solar. Den går att flytta och säkert ta bort om man inte vill ha den där.
Ottawa har ett brett band över bröstkorgen med ett klassiskt bikinispänne av plast i ryggen. 

När man säger att någoting är vadderat innebär detta inte att det ligger tjocka push-up kuddar i kupan. Även om bikiniöverdelen är lite vadderad torkar den snabbt i solen. Detta beror på att det är tunna vadderingar som inte suger upp en massa vatten. De bygger heller inte på och gör att brösten ser större ut.

Läs mer

Veckans Vara - Maxitrosa

Guider

Hej allihop!


Nu är det inte många dagar kvar av April. Våren har sprungit förbi och snart är det dags för årets badsäsong. 
När sommaren närmar sig brukar man i vanlig ordning upptäcka att fjolårets bikini kanske inte är så rolig längre. Så idag vill jag tipsa om en både snygg och skön bikinitrosa.


Maxitai

Många har säkert hört talas om märket Damella. Det är ett svenskt märke som håller till uppe i Mullsjö. Damella har lagt ett stort fokus på att tillverka snygga och smikrande badkläder. 


Jag vill därför denna veckan lyfta fram en av Damellas populäraste bikinitrosor, nämligen deras
Maxitrosa.
Damellas Maxitrosa är en trosmodell som är hög i midjan. Den brukar stluta strax under naveln. Trosan är draperad över magen för att du ska få en smickrande figur. 
Den är lågt skuren över låret så denna modell brukar vara populär även hos er som gillar boxertrosor. 
Maxitrosan har en lätt shapingeffekt vilket innebär att den håller in magen och formar rumpan. 


Gillar du en lite högre trosmodell är denna trosan absolut värd att testa. Den finns i färgerna svart eller marinblå, det är dessutom en bastrosa så tycker man om modellen kan man komplettera med färger.

 

Läs mer

Veckans Vara - Embrace Lace

Guider

Hej allihop!
Då var det måndag igen och det är äntligen dags för en ny veckans vara!
Denna veckan tänkte jag skriva om en bh som kanske inte ser mycket ut för världen men som är både snygg och ger ett bra stöd!

Embrace Lace

Bhn som jag vill lyfta fram denna veckan heter Embrace Lace. Det är en ovadderad bh utan bygel från märket Wacoal.
Kuporna är trekansformade och gjorda i spets. Insidan är lätt fodrad så att spetsen inte ska ligga direkt mot huden.
Skillnaden mellan denna bh-top och andra biligare varianter är att själva kupan börjar en bit in under armhålan. Eftersom kupan är så pass bred får kupan med hela bröstet istället för att halva ska hamna utanför bhn. 
Kupan går dessutom ihop i mitten vilket gör att brösten inte kan trilla över kanten. 

Under kupan har du en bred resår som hjälper till att lyfta och ge dig ett ordentligt stöd. 
I ryggen har du en ordentlig bh-knäppning också för att maximera ditt stöd. 
Axelbanden är reglerbara och det finns en så kallad J-hook i ryggen. En J-hook är två krokar som du kan knäppa ihop så att du får en brottarrygg. 
När du knäpper ihop den i ryggen får du ett ännu bättre stöd av denna bhn. 

Embrace Lace går inte i kupstorlekar. Istället måste man gå upp i omkrets för att få en större kupa. Det är därför inte säkert att du kommer kunna knäppa i hyskorna längst ut på denna bhn. 

Jag rekomenderar starkt att prova denna bh eftersom den är snygg både som en vardagsbh, under en ringad blus där spetsen kommer fram lite grann eller varför inte över din egna bh för att få en snyggare look i ringade plagg.

 

Läs mer

Freya Festival

Butiken

Hej alla glada kunder!
Längtar ni lika mycket efter vår som vi gör? Vi vill ha sol, värme och gröna gräsmattor, eller vad säger ni?

 

Om ni är lika vårsugna som vi är så kan jag med glädje ge er beskedet att vi tillsammans med Freya kommer att ha en lite vår festival. Under denna festival kommer alla kunder som köper en Freya bh eller bikini att vara med och tävla om en hel ÅRSFÖRBRUKNING av underklädes set från Freya!! Hur grymt är inte det??

 

Så här gör du för att vara med och tävla.


- Ta med dig en vän, mamma, moster eller kusin in till oss på Maxmode.

- En av er måste köpa en Freyabh.

- Fyll i era uppgifter i kassan så är ni med och tävlar båda två!

 

Ni kan alltså vinna en årsförbrukning av underkläder från Freya VAR. 
Man tävlar i par och tävlingen kommer att pågå under hela April månad. 

 

Tävlingen gäller i både Lidköping och Skövde. (OBS! Ej webbutiken)

 

Så kom in till oss så hjälper vi dig att prova ut en bh från Freya.

Läs mer

2ÅR I LIDKÖPING!!

Butiken

Hej alla glada kunder där ute!


Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av den lilla vårsolen som tittar fram. I butiken är vi så otroligt taggade den här veckan för i helgen firar vi att vi har funnits i Lidköping i hela 2ÅR!! Detta ska såklart firas med dunder och brak! 

 

Vi kommer fira i Lidköping hela Fredag och lördag med massa fina erbjudanden i butiken. 
Det kommer såklart att bjudas på bubbel och snacks samtidigt som du kan fynda det senaste modet inom bad och underkläder. 
Ta med någon som du tycker behöver nya underkläder så hjälper vi er att prova ut både bh och badkläder. 
Butiken Maxmode står för hög service och kvalité, vi strävar efter att sätta kunden i fokus och man ska gå härifrån och känna sig snygg underifrån.

 

Vi är så glada och tacksama genemot alla kunder som har förgyllt dessa två första år och som gjort detta möjligt för oss. 
Vi ser fram emot många fler år tillsammans med er.

 

Hoppas att vi ses i helgen!

 

Från
Linn, Frida och Anette.
Maxmode Lidköping

Läs mer

Veckans Vara - Wonderbra

Guider

Hej alla glada läsare!

 
Äntligen är det måndag och en ny vecka har tagit fart. För varje dag som går så kommer vi närmare våren, ser ni fram emot våren lika mycket som vi gör? Då kan jag ju glädja er med att våren har fått ett fast grepp om butiken. Det strömmar in nyheter varje vecka!

 

När det är ny vecka så är det såklart även dags för en ny veckans vara. Denna veckan tänkte jag tipsa om en axelbandslös bh som vi tycker är den bästa på marknaden!

Wonderbra

Nu när värmen kommer krypande är det ju såklart dags att damma av alla snygga linnen som man har längst in i garderoben. Till detta vill man ju såklart ha en snyggt sittande bh.


Wonderbra har en axelbandslös bh som är to die for! Denna modell bör finnas i alla kvinnors garderober. 
Det är som sagt en axelbandslös bh som har lätt vadderade kupor. Vadderingen är inget som bygger på eller gör att brösten ser större ut men man behöver ha en vaddering i axelbandslöa bhar för att de ska hålla upp ordentligt. 
Runt hela "ryggbandet" sitter silikon som verkligen gör att bhn sitter på plats. 
Under kuporna har du en mjuk skena i plast. Skenan gör att du får ett ordetnligt stöd och lyft. Skenorna går även upp i kupan, de lyfter upp bröstet från sidan. Om man kollar på insidan av bhn så ser man att skenorna är formade som en hand, det är så kupan lyfter brösten. Som att du sätter en hand i sidan på bröstet och lyfter det upp och in mot mitten på bröstkorgen. 

 

Wonderbras axelbandslösa bh finns i fyra olika färgställningar. 
Den passar perfekt till bröllop, studenten eller som en vardagsbh. Ett absolut måste i sommargarderoben!
Finns från A till I-kupa.Läs mer

Veckans Vara - Matilda

Guider

Hej allihopa!


Nu är det åter dags att dra igång med veckans vara. Som vi alla vet är det inte alltid lätt att hitta snygga underkläder som sitter ordentligt. Därför vill vi försöka att underlätta för er genom att lyfta fram våra favoriter. 

Denna veckan tänkte jag prata lite om en modell som faktiskt bara har funnita i butiken i några veckor. 
Det är en bh från Elomi som heter Matilda. För er som inte har hört talas om märket Elomi tidigare så kan jag berätta att det är ett märke som håller hög kvalite och passfrom på sina bhar. De riktar främst in sig på sig som har lite större byst och därflr går deras modelelr oftast upp i stora kupor.

 

Matilda

 

Bhn Matilda är en ovadderad bhmodell. Det är en bygelbh som är bred över bröstkorgen och väldigt behaglig att ha på sig. 
Kuporna är vad som kallas för en fyr-partsmodell. Det innebär att kupan är indelad i 4 bitar. Det är sömmarna mellan delarna som bestämmer hur bhn lyfter. Många som tycker att ovadderade kupor blir toppiga tycker om just denna modell eftersom den 4e sömmen går lodrätt över kupan och rundar till formen. Du får en nättare siluett Matilda eftersom den har en sidsuport som lyfter in bröstet från sidan. 

Som om inte denna modell var super som den är så har den dessutom en så kallas J-hook på axelbanden. Det innebär att du kan knäppa ihop banden i ryggen så att du får en brottarrygg.

Matilda är absolut värt att prova!
Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Läs mer

Vi är här för att stanna

Butiken

Hej kära kunder!

Nu är årets fattigaste månad äntligen slut och februari tar vid. Vi börjar räkna ned dagarna till våren och vårt 2års jubileum. Vi har haft en otrolig start på detta år med er och ser fram emot att välkomna den kommande våren och sommaren tillsammans. 

 

Vi har haft flera kunder inne i både Lidköping och Skövde som frågat om vi ska stänga. Men det har vi absolut inga planer på. Anledningen till missförståndet verkar vara en annons som avser en underklädes-butik i skara med snarlikt namn. 

 

Hos oss är det snarare tvärtom, vårens nyheter har börjat trilla in i butiken både vad gäller bad och bh. Vi har fått in massor med nyheter från ett nytt märke som vi fick in för första gången sommaren 2017 nämligen Salta Bad. I år har vi fått in flera modeller och massor med härliga mönster. 

Vi kommer såklart få in massa nyheter från märken som Fantasie, Freya, Primadonna, Anita och Damella mm.

 

Vi ser fram emot att ta emot er i butiken och ge er den bästa servicen. 
Välkomna in till oss på Maxmode.

Läs mer

3 Bh-ar alla kvinnor borde ha i sin garderob.

Guider

Det här med att hitta en bh som passar är inte alltid det lättaste eller roligaste. Det är ju inte alla som älskar att köpa underkläder lika mycket som vi på Maxmode gör. För att göra det lite enklare för er har vi därför valt att liste tre bhmodeller som alla bör ha i sin vårgarderob.

 

1. T-shirtbhn- Den första modellen som alla bör ha i sin garderob är en T-shirtbh. Denna bh har ett brett användningsområde. Du kan ha den under blusar, tjockare tröjor, t-shirt och skjortor. Detta är därför ett måste i garderoben. Färgen ska du välja efter vad du brukar ha på dig, men svart eller beige är att rekommendera. 

 

2.  Hudfärgad eller rödbh. Många börjar ju att använda ljusare kläder när våren kommer och när man har en vit blus på sig så vill man ju såklart inte att bhn ska synas. Därför är det bra att ha en beige bh i sin garderob, men visste du att även rött passar perfekt under ljusa plagg? Så varför inte piffa upp underklädeslådan lite med en röd bh.

 

3. Push upbh- Den sista modellen som bör finnas i garderoben är en lite roligare bh som en push-upbh eller varför inte en halvkupa. Denna modell är perfekt om man ska ha ett linne på sig eller något som är lite mer ringat. Om du ska välja en push up eller en halvkupa beror helt på vad du trivs i och hur du vill att brösten ska lyftas. 

 

 

Har du dessa tre typer av bh i garderoben så kommer du en bra bit på vägen. 

Läs mer