Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Månadens vara

Månadens vara
Månadens vara är ingen annan än den fantastiska behån Jacqueline Lace från Fantasie! Detta är en bh som ger dig ett naturlig lyft och som passar perfekt för dig som vill slippa all vaddering, men som ändå vill ha det där extra stödet. Du kommer känna dig både bekväm och vacker med denna bh som har fin broderad spets och en perfekt följsam passform. 

 

Jacqueline

 
Ger dig en elegant siluett

Genom att använda en behån som har sidsupport hjälper du kroppen att få en slankare figur. Sidopartierna hjälper brösten att hålla sig på sin plats och den övre delen av spetsen följer brösten och ramar vackert in dem till en fin form.Som dekoration sitter det små söta rosetter mellan kuporna och på axelbanden. Jacqueline är ovadderad och har förstärkta sidor som ger dig det extra som du söker efter.

 

Löser problem med axelband

Många upplever problem med axelbanden på sina bh:ar. Jacqueline har breda och reglerbara band som sitter något tätare i ryggen än vad en vanlig bh gör. Detta innebär att denna bh även passar dig som har problem med sluttande axlar som gör att banden glider ner. 

 

Glöm inte att gå med i vår kundklubb för att ta del av exklusiva erbjudanden på produkten.

Jacqueline Lace

 

Läs mer

Månadens vara - Idol från Freya

Månadens vara
Varje månad presenterar vi på Maxmode månadens vara, där vi rekomenderar och framhäver en produkt som vi tycker lite extra om. Denna månaden väljer vi att presentera behån Idol från varumärket Freya.

Idol.Freya

 

Idol en stor favorit bland oss i personalen, just för dess tunna vaddering. Den fyller upp men får samtidigt inte din byst att se större ut, den ger helt enkelt en rund och
 fin form och passar perfekt för dig med lite större byst!

                          

Vacker och naturlig form med högsta komfort

Med en enkel, diskret och mycket smakfull design ger Idol dig det bästa stödet och lyftet. För att få så bra stöd och bekvämlighet som möjligt har behån litet bredare axelband samt vaddering vid knäppningen i bak. Passformen och kupan följer din kropp och byst och ger dig ett bekvämt och format lyft, utan att få din byst att se större ut.

 

Dekorativa detaljer

Behån är inte bara bekväm att bära, den är även snygg och vacker. Behån pryds med detaljer så som söta invävda ränder samt gulliga små dekorativa rosetter mellan kuporna och på axelbanden. Idol finns i tre olika färger, i kupstorlekar mellan B-L. Denna behå passar för alla tillfällen och ger dig en otroligt fin siluett.

 

Trevlig helg och kram från oss på Maxmode ❤️

 

Manadens.vara.idol

Som prenumerant på vårat nyhetsbrev får du ta del av erbjudanden på månadens vara. 

 

Läs mer

Nyttan med en bra sport-bh

Guider

Många tror att den viktigaste attiraljen vid träning är skorna och många glömmer faktiskt bort att investera i en bra sport-bh som ger stöd för brösten vid rörelse. Behån är trots allt det som gör att du kan utöva din träning på bästa sätt utan problem.

 

Maxmode sport-bh

1. Air Control, Anita  2. Incredible, Swegmark  3. Tolerance, Swegmark  4. Movement, Swegmark

 

När vi utför en aktivitet så rör sig brösten mycket, varje stöt sliter på vävnaderna vilket gör att huden töjs ut. Därför är det viktigt att bära en bh som minskar just bröstens rörelse. Men det är inte alltid enkelt att välja, många går mer på utseende än på funktion, vilket såklart är helt fel. Dessutom har sport-bh modellerna blivit mer visuellt tilltalande, vilket ger oss det bästa av två världar.

 

Förbättra din prestation under träningspasset 

 

Utan tillräckligt med stöd för brösten så kommer kroppen att förflytta vikten på överkroppen för att väga upp för bröstens rörelse. Detta gör dig både långsammare och mindre effektiv under din träning, vilket vi såklart vill undvika.

 

Maxmode Anita

 
Oavsett om de är små eller stora

 

Många kvinnor med mindre byst tror att de inte behöver något speciellt stöd för sina bröst under träning. En vanlig bh räcker inte till för att bära upp och supporta tillräckligt bra. Oavsett storlek bör du använda en bh som är speciellt utformad för den slags aktivitet du utövar. Även mindre bröst rör sig under ett träningspass, och då räcker inte en vanlig bh till.

 

 

Prova med eftertanke

 

När du provar din sport-bh ska du tänka på att hoppa och röra dig lite extra, för att kontrollera att storleken och modellen passar just dig. Lyft upp armarna i luften, det är viktigt att din sport-bh stannar på sin plats under hela rörelsen och sitter precis lika bra när du tagit ner armarna igen. Eftersom en sport-bh är ett funktionsplagg så ska den sitta mycket tajtare än vad en vanlig bh gör, men den ska alltid kännas bekväm.

 

Om det är något du ska investera i så är det alltså en bra sport-bh. Ju snabbare rörelser du gör, desto mer stöd behöver du. Gör rätt val, så att du istället kan lägga allt fokus på din träning.

 

 

Läs mer

En avslappnad höst - Vad vi alla borde tänka på

Hälsa
Hösten börjar krypa sig innanför dörren och kvällarna blir allt mörkare. Våra dagar är fulla med måsten och ofta finns det inget andrum till att få pusta ut och stressa ner. Stressmoment är en del av vår vardag och konsten i att på riktigt kunna slappna av känns väldigt avlägset. Det gäller att hitta sin inre ro och ibland bara våga andas ut. Hösten handlar trots allt om att omfamna de mörka kvällarna, fylla hemmet med levande ljus och att ro om sig själv. 

 

Maxmode bed book

 

Ibland är det känslor och tankar som behöver lugnas ner och därför är det viktigt att emellanåt stanna upp och få ett lugn i kroppen för att kunna ta kontroll över sina känslor och handlingar. Genom att hitta de saker i vardagen som får vår kropp att slappna kan vi njuta av hösten på riktigt. Här kommer tipsen som hjälper dig att hitta lugnet i höst.

 

➰ Ägna tid åt att prioritera dig själv. Det är viktigt att varje dag göra något bara för sin egen skull, något som får dig att må bra och som håller dig motiverad. Det kan vara något så enkelt som att ta en promenad. Naturen har en lugnande effekt på kroppen som kan få dig att stanna upp och hinna ikapp dig själv för en stund. Oavsett vad du väljer att spendera din tid på så måste du unna sig själv denna stunden av avkoppling. 

 

Girl bed pink

➰ Hitta de saker i vardagen som får dig att skratta och le. Det behöver inte handla om att du ska le utåt, men att känna glädjen i kroppen och utsöndra endorfin, vilket har en lugnande verkan på kroppen. 

 

➰ Stäng av elektroniken och gå offline. Visst kan det vara skönt att sitta med mobilen i soffan samtidigt som man skummar på en tv-serie? Men det ska kanske inte vara det enda sättet till att få kroppen att koppla av. Se vad som händer om du för en kväll skippar mobil och tv, och istället bara umgås med varandra. Jag säger inte att det är lätt, men det betyder inte att det inte är bra för oss. Se till att komma till ro utan att distraheras och påverkas av saker som sker runt om dig. 

 

➰ Prata med en vän. När det känns som att stressen kryper in på kroppen, ring mamma, pappa, syrran eller kompisen och bara prata i några minuter. Kom ihåg att våra sociala relationer är viktiga för vårat välmående och även ångestdämpande. 

 

Oavsett hur du väljer att slappna av så är det en bra början att tända lite ljus och krypa ner i mysig morgonrock, läsandes på en bra bok. Det gäller att hitta sina egna sätt att gå ner i varv och andas ut, vi alla är olika.

 

Det är viktigt att inte glömma bort sig själv, kom ihåg vem du ska fokusera på i höst.

 

 

Läs mer

Rätt bh-storlek? Din guide till rätt bh

Guider

Att hitta rätt bh är inte alltid så lätt och många tänker inte på att kroppens byst ändras med tiden. Trots att behån pryder nästan varje kvinnas kropp, går ändå allt för många omkring med fel storlek utan att själva veta om det. Men hur vet man egentligen att sin bh sitter fel? När du provar din bh nästa gång kan du fundera över hur den egentligen sitter.

 

bh chantelle vit fram

Raka ryggband.

Ryggbandet ska sitta i en rak linje över ryggen och skall ge stöd för brösten. Men det ska samtidigt inte sitta för hårt, skär banden in i kroppen så är den förmodligen för liten. När man har den perfekta omkretsen skall ungefär fyra fingrar få plats mellan kroppen och bandet. Åker bh-bandet för högt upp på ryggen är bh:n antagligen för stor och du behöver en bh med mindre storlek i omkrets.

 

Lagom hårda axelband.

Axelbanden ska inte sitta för hårt och skära in i ryggen, men samtidigt ska de inte heller sitta för löst så att de glider ner. Är din bh för stor så ger bh bandet runt ryggen inte rätt stöd, vilket betyder att axelbanden måste göra allt jobb. Ett bra sätt att veta om din bh passar är genom att dra ner axelbanden och se om bh:n fortfarande sitter på sin plats.

 

bh chantelle vit framRätt kupstorlek.

Brösten ska få plats i kuporna samt att kuporna ska smidas runt brösten utan att de sticker upp. Kommer brösten upp ovanför kuporna, kontrollera att bh-bandet sitter bra runt ryggen, om det gör det så är kuporna för små och då behöver du gå upp en kupstorlek. Om kuporna istället står ut från brösten så är kuporna istället för stora, prova då en storlek mindre. 

 

Allt för många gör misstaget av att gå upp till en för stor storlek så att behån sitter allt för löst mot kroppen. När stödet runt bröstkorgen försvinner hamnar tyngden istället på axlarna, vilket kan medföra problem med axlar och nacke.

 

Känns det fortfarande svårt att veta om du har rätt storlek på din bh? Kom in till någon av våra butiker i Skövde eller Lidköping så hjälper vi dig att hitta rätt bh utefter just din alldeles unika passform. ❤️

 

Läs mer

Veckans vara - Fantasie Nadine

Guider

Nu när hösten är här så tänkte jag att vi skulle köra igång med veckans vara igen. 

Först ut för hösten är en nyhet i butiken som är min absolut favorit bland alla bh jag använt. 

Fantasie Nadine. Det är samma bh som Fantasie rebecca fast med en annan spets. 
Denna bh är mjuk och skön men ger ändå ett fint och naturligt lyft. Den ger en rund och fin form och du kan ha den under inprincip allt.

Eftersom det är en fullkupa så får du inga kanter då den går upp så pass högt runt bröstet vilket gör att den inte syns även om du har en riktigt tunn tröja på dig. 

Den är lite bredare mellan brösten för att ge bra stöd. Den är i ett spacemousse material vilket gör att den är tunt tunt vadderad. Vilket också gör att den inte är varm att ha på sig. 
Axelbanden sitter något längre ihop i tyggen vilket gör att axelbanden inte åker ner lika lätt om du har sluttande axlar eller om du är smal över axlarna. 

Denna bh finns från 65D-90I

Denna färgen är en säsongsfärg vilket innebär att det finns en begränsad upplaga. Dock så finns Fantasie Rebecca i flera olika basfärger. 

 

Ha en fantastisk vecka!
Kram oss på Maxmode

Läs mer

Fullkupan /treparts bh

Guider

Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar! 


Jag tänkte att vi ska prata lite om olika bh-modeller och deras olika funktioner. 

 

Först ut är fullkupan/3parts bhn 

En fullkupa är en bh som går upp runt hela ditt bröst, där ligger bröstet helt stilla och trillar inte ut.
Det är en bh som passar väldigt bra under de flesta plaggen då den går högt upp och inte ger några kanter. 


Sen finns det olika modeller på fullkupa. 

På bilden ser ni en bh från Primadonna. Det är en fullkupa, men det är också en treparts bh. Det innebär att kupan är i 3 olika delar där varje del har betydelse för hur det ser ut och de har även viktiga funktioner. Det är den undre delen som är den som ger lyftet. På den övre delen sitter spetsen på denna modell. Spetsen är stretchig vilket gör att den inte trycker till utan ger ett fint och rundat intryck. Det är även bra med en spets som är följsam speciellt om man är olika stor i brösten (Vilket är väldigt vanligt) 

Den tredje delen är sidosupporten. Det är som en kil i sidan på bhn. Den kilen gör att brösten trycks in från sidan och ger ett nättare intryck framifrån. Den trycker alltså bröstet framåt istället för att det breddar dig. Det här är en väldigt bra modell om du har en tyngre eller hängigare byst då den orkar lyfta dig ordentligt.  Snygg under det mesta men ett plus att ha under skjortor. 

Ger en väldigt fin siluett. Så denna kan jag verkligen rekommendera!

Önskar er en fin helg och kommande vecka!

// Frida 

Läs mer

Veckans Vara- Urban minimizer

Guider

Hej alla glada kunder hoppas ni njuter ordentligt av solen och värmen!
Eftesom det är måndag tänkte jag skriva lite om en ny veckans vara. 

 

Denna veckan tänkte jag att vi skulle prata lite om en minimizer bh från Triumph, nämligen Urban Minimizer. Denna modell är som sagt en minimizer vilket innebär att den håller "in" brösten och gör att de ser upp till en kupa mindra ut. Just denna modell är något lägre skuren i bygeln som går upp mellan brösten. Bygeln är alltså inte så hög som den kan va på vissa andra modeller.

 

Kupan är ovadderad och går upp ordentligt så att hela bröstet ska få plats i kupan. 
Den är helt slät över kupan vilket gör att kläderna faller snyggt över. Bandet över ryggen är gjort i ett tyg som är lite mönstrat. 
Axelbanden är breda och reglerbara. 
Denna modell finns upp till G-kupa.

 

Soliga Hälsningar 
Önskar
Vi på Maxmode

Läs mer

Veckans Vara - AirControl

Guider

Hej i värmen!
Nu har vi gått in i en ny vecka och det innebär såklart även en ny veckans vara. Denna veckan tänke jag att vi skulle prata lite om en sportbh som vi bara haft i butiken några månader men som blivit väldigt populär.

 

Sportbhn heter Aircontrol och kommer från märket Anita. Det är en sportbh som inte har bygel utan under kupan sitter istället ett brett resår som hjälper till att stadga upp bysten. Kupan är ovadderad förrutom en liten trekantig myckt tunn vaddering som sitter över ungefär halva bröstet. 
Över vadderingen ligger ett tunt tyg som går upp ordentligt och sluter om hela bröstet så att det inte kan trilla över kanten. 
Axelbanden är breda och reglerbara. Där axelbanden går ned över ryggen sitter istället för ett stumt axelband ett resår. Det är här, i de mjuka delarna av ryggen som stötarna ska hamna när du hoppar och springer. Inte i axlar eller nacke. 

 

Eftersom brösten rör på sig när du springer fångar kuporna upp bröstens rörelse så att det inte ska slita i legamenten i brösten. Med detta sagt betyder det inte att brösten kommer sitta helt stilla utan att röra på sig när du tränar. Men bhn fångar upp brösten så att de inte rör sig lika mycket som de hade gjort med en vanlig bh. 

 

Denna sportbhn passar perfekt till sommarens alla träningspass. 
Välkommen in så hjälper vi dig att prova ut rätt storlek!

Läs mer

Veckans Vara - Rebecca

Guider

Hej i sommarvärmen!
Nu när sommaren äntligen är här tänkte jag att vi fortsätter prata om underkläder som passar perfekt nu när det är varmt ute och man gärna tar på sig lite tunnare blusar och linnen.
Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle prata om en av våra absolute storsäljande bhar Rebecca.

Bhn Rebecca är en lätt vadderad bh med formpressade kupor från märket Fantasie. Vadderingen är gjord i ett material som kallas för spacemousse. Denna typ av vaddering är mycket följsam och flexibel i materialet, vilket gör att den passar till de flesta typer av byst. Eftersom vadderingen är så tunn bygger den inte på brösten och gör att de ser större ut. 
Rebecca har formpressade kupor och den har även effekten av en minimizer, alltså att den trycker till bysten något så att den ska se lite mindre ut. Det är en fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. 
Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. I ryggen har man satt infästningen på axelbanden något längre in mot mitten vilket gör att de inte kan glida ned om du är smal över axlarna eller om du har sluttande axlar. 

Rebecca passar både till den lite fastare bysten och om man är lite lösare i bysten, den är bra om man är ojämn (alltså har stor skillnad i storlek på brösten). Den passar med andra ord till många olika typer av byst. 
Den finns upp till K-kupa.

Rekommenderar absolut att ni provar denna bh när ni är inne i butiken. 

 

 

Läs mer

Veckans Vara - Hedona

Guider

Hej allihopa!

Äntligen är Juni här! Snart börjar både semester och sommarlov. Varför inte fira sommaren med lite nya fräscha underkläder?
Underkläderna är ju otroligt viktiga för att även kläderna ska sitta snyggt. Med veckans vara-inlägg vill vi lyfta fram några av våra favoriter.

 

Denna veckan tänkte jag att vi skulle prata lite om en bh från Chantelle som heter Hedona. Hedona är en modell som har funnit väldigt länge i Chantelles sortiment och är välkänd bland många kunder, men jag vill ändå slå ett extra slag för denna bhn.
Hedona är en minimizer vilket innebär att den trycker till brösten så att de ska se upp till en kupa mindre ut. Den har en ovadderad, formpressad kupa som är helt slät. I början på axelbanden sitter en liten dekor i spets. 
Hedona är en perfekt vardagsbh som passar både under T-shirt eller under en tröja som är lite ringad. 
Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. 

 

Hedona finns i svart, vit och Sand som basfärger. Vilket är ett stående sortiment som alltid finns att beställe hem av. Men brukar också komma i lite olika säsongsfärger. 

 

Denna bh är absolut värd att testa!

Välkommen in så hjälper vi dig att prova ut rätt storlek!

Läs mer

Veckans Vara - Fusion

Guider

Hej i sommarvärmen!

Ny vecka! Denna vecka är det full med student, bal och skolavslutningar. Därför tänkte jag att vi nu skulle prata lite om en ny bh som vi fått in till butiken.

Flera av er har säkerligen provat Fantasies ovadderade fyrpartsbh Jacquline och Jacquline Lace. Nu har Fantasie gjort ytterliggare en kollektion som är basserad på Jacqulines kupa. 
När man pratar om en 4-partskupa menar man en bhkupa som är indelad i 4 olika delar. Varje del och varja söm lyfter på olika sätt. Fördelen med en 4-partsbh är att man får in brösten lite grann från sidan. Du får alltså en nättare siluett av en fyrpartskupa. 

Modellen som jag vill lyfta fram denna vecka är Fusion. En ovadderad 4-partsbh som ger dig ett otroligt snyggt lyft! Tack vare sin kupa med sömmar i lyfter den både den lite tyngre och större bysten. Eftersom det inte är någon spets upptill på kupan får du en fin övergång och den syns inte under kläderna. Den är lite lätt räfflad i tyget men blir ändå slät när du får på dig den.  Axelbanden är breda och reglerbara. Den är mycket mjuk och framförallt skön att ha på sig, den har blivit väldigt populär hos de som provat den.

Förutom det jag redan nämnt så är kvaliteten topp, vilket gör att den håller länge. Så det är verkligen en prisvärd BH. 


Ha en fortsatt underbar dag :) // Linn 

Läs mer

Veckans Vara - Run Wild

Guider

Hej allihopa! 
Hoppas ni har det bra och njuter av solen. Inne i butiken är badsäsongen i full gång och vi har ju såklart fått in massor med snygga badkläder!

 

Denna veckan tänkte jag prata lite om en ny bikinibh från Freya som heter Run Wild.
Bikini modellen är en fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. Själva kupan är baserad på en av Freyas storsäljande bhar som heter Idol. Vilket innebär att det är en beprövad modell som både är stabil och som sitter snyggt. 
Kupan är tunt vadderad för att ge dig en snygg form. Den lilla vadderingen bygger inte på brösten så att de ser större ut, och den torkar snabbt när man har badat i den. En stor fördel med en vadderad kupa är att ni kan dra ner axelbanden när ni solar utan att kupan viker sig. 

Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. 
Finns upp till I-kupa.

 

Denna modellen passar perfakt till både stor och liten byst.
Passa på att prova när du kommer in till butiken!
Modellen finns i Lidköping och Skövde. Givetvis här på webben också :) 

 

Soliga Hälsningar

Från oss på Maxmode 

Läs mer

Vekans Vara - Badlinne

Guider

Hej i sommarvärmen!
Hoppas att ni njuter av värmen och solen som äntligen kommit till Sverige. I sommarens tecken tänkte jag att vi fortsätter även denna veckan med temat badkläder.

Denna veckan tänkte jag prata om något som har blivit allt populärare bland våra kunder, nämligen badlinne eller tankini som det också kallas. Ett badlinne är precis som det låter ett linne som är gjort i bikinimaterial och som du har när du solar och badar. Idag tänkte jag skriva lite om en modell från Damella. 

Tankini

En tankini är som jag skrev tidigare ett linne som är gjort i bikinimaterial. Detta linnet från Damella är figursytt och ska sitta åt ordentligt. Det är mönstrat över magen framtill och har en liten drapering över magen. Eftersom det är svart på sidorna framhäver den midjan och ger dig en slankare siluett. Den är lite hjärtformad i kupan och har en lätt vaddering. Eftersom vadderingen är tunn så torkar den snabbt när man har badat i den. Över kupan är tankinin lätt twistad vilket ger dig en snygg form på bysten. 

Fördelen med em tankini är att du kan byta byxor när du har badat. Vilket är skönt så att man slipper sitta i blöta bikinibyxor.  Du kan dessutom rulla upp badlinnet när du vill sola så att du kan sola magen.  När dagen börjar gå mot kväll är det bara att slänga på sig ett par shorts eller en kjol till så är de redo för kvällens aktiviteter.

Läs mer

Veckans Vara - Ottawa

Guider

Hej allihop!
Äntligen har Maj månad kommit och vi närmar oss sommaren med stormsteg! När värmen kommer börjar det ju såklart bli dags för en ny bikini. Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle börja på att spana lite på bikinis.

De flesta färgerna på bikini är ju som ni nog förstått säsongsfärger, alltså färger sombara finns under några månader. Men vissa modeller ingår i leverantörens bassortiment. Ett bassortiment är ett sortiment som finns hos leverantören året runt. En sådan bikinimodell är Ottawa från Fantasie.

Ottawa

Fantasies badkläder är alltid detaljrika, genomtänkta och otroligt snygga. Bikinibhn Ottawa är såklart inget undantag. Just denna överdelen har en tunt vadderad kupa med bygel. Kupan är lite hjärtformad vilket också innebär att bygeln är något lägre mellan bysten. Den tunna vadderingen trycker in brösten från sidan så att du får en nättare siluett. Eftersom kupan är så pass rund och kupad så ligger brösten kvar i kupan även om man är lite mjukare i bysten. 
Axelbanden är mjuka och reglerbara. 
Vid infästningen på axelbanden sitter ett dekorativt spänne i guld. Spännet är inte gjort i metall, just för att den inte ska bli varm och bränna mot huden när man solar. Den går att flytta och säkert ta bort om man inte vill ha den där.
Ottawa har ett brett band över bröstkorgen med ett klassiskt bikinispänne av plast i ryggen. 

När man säger att någoting är vadderat innebär detta inte att det ligger tjocka push-up kuddar i kupan. Även om bikiniöverdelen är lite vadderad torkar den snabbt i solen. Detta beror på att det är tunna vadderingar som inte suger upp en massa vatten. De bygger heller inte på och gör att brösten ser större ut.

Läs mer

Veckans Vara - Maxitrosa

Guider

Hej allihop!


Nu är det inte många dagar kvar av April. Våren har sprungit förbi och snart är det dags för årets badsäsong. 
När sommaren närmar sig brukar man i vanlig ordning upptäcka att fjolårets bikini kanske inte är så rolig längre. Så idag vill jag tipsa om en både snygg och skön bikinitrosa.


Maxitai

Många har säkert hört talas om märket Damella. Det är ett svenskt märke som håller till uppe i Mullsjö. Damella har lagt ett stort fokus på att tillverka snygga och smikrande badkläder. 


Jag vill därför denna veckan lyfta fram en av Damellas populäraste bikinitrosor, nämligen deras
Maxitrosa.
Damellas Maxitrosa är en trosmodell som är hög i midjan. Den brukar stluta strax under naveln. Trosan är draperad över magen för att du ska få en smickrande figur. 
Den är lågt skuren över låret så denna modell brukar vara populär även hos er som gillar boxertrosor. 
Maxitrosan har en lätt shapingeffekt vilket innebär att den håller in magen och formar rumpan. 


Gillar du en lite högre trosmodell är denna trosan absolut värd att testa. Den finns i färgerna svart eller marinblå, det är dessutom en bastrosa så tycker man om modellen kan man komplettera med färger.

 

Läs mer

Veckans Vara - Embrace Lace

Guider

Hej allihop!
Då var det måndag igen och det är äntligen dags för en ny veckans vara!
Denna veckan tänkte jag skriva om en bh som kanske inte ser mycket ut för världen men som är både snygg och ger ett bra stöd!

Embrace Lace

Bhn som jag vill lyfta fram denna veckan heter Embrace Lace. Det är en ovadderad bh utan bygel från märket Wacoal.
Kuporna är trekansformade och gjorda i spets. Insidan är lätt fodrad så att spetsen inte ska ligga direkt mot huden.
Skillnaden mellan denna bh-top och andra biligare varianter är att själva kupan börjar en bit in under armhålan. Eftersom kupan är så pass bred får kupan med hela bröstet istället för att halva ska hamna utanför bhn. 
Kupan går dessutom ihop i mitten vilket gör att brösten inte kan trilla över kanten. 

Under kupan har du en bred resår som hjälper till att lyfta och ge dig ett ordentligt stöd. 
I ryggen har du en ordentlig bh-knäppning också för att maximera ditt stöd. 
Axelbanden är reglerbara och det finns en så kallad J-hook i ryggen. En J-hook är två krokar som du kan knäppa ihop så att du får en brottarrygg. 
När du knäpper ihop den i ryggen får du ett ännu bättre stöd av denna bhn. 

Embrace Lace går inte i kupstorlekar. Istället måste man gå upp i omkrets för att få en större kupa. Det är därför inte säkert att du kommer kunna knäppa i hyskorna längst ut på denna bhn. 

Jag rekomenderar starkt att prova denna bh eftersom den är snygg både som en vardagsbh, under en ringad blus där spetsen kommer fram lite grann eller varför inte över din egna bh för att få en snyggare look i ringade plagg.

 

Läs mer

Freya Festival

Butiken

Hej alla glada kunder!
Längtar ni lika mycket efter vår som vi gör? Vi vill ha sol, värme och gröna gräsmattor, eller vad säger ni?

 

Om ni är lika vårsugna som vi är så kan jag med glädje ge er beskedet att vi tillsammans med Freya kommer att ha en lite vår festival. Under denna festival kommer alla kunder som köper en Freya bh eller bikini att vara med och tävla om en hel ÅRSFÖRBRUKNING av underklädes set från Freya!! Hur grymt är inte det??

 

Så här gör du för att vara med och tävla.


- Ta med dig en vän, mamma, moster eller kusin in till oss på Maxmode.

- En av er måste köpa en Freyabh.

- Fyll i era uppgifter i kassan så är ni med och tävlar båda två!

 

Ni kan alltså vinna en årsförbrukning av underkläder från Freya VAR. 
Man tävlar i par och tävlingen kommer att pågå under hela April månad. 

 

Tävlingen gäller i både Lidköping och Skövde. (OBS! Ej webbutiken)

 

Så kom in till oss så hjälper vi dig att prova ut en bh från Freya.

Läs mer

2ÅR I LIDKÖPING!!

Butiken

Hej alla glada kunder där ute!


Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av den lilla vårsolen som tittar fram. I butiken är vi så otroligt taggade den här veckan för i helgen firar vi att vi har funnits i Lidköping i hela 2ÅR!! Detta ska såklart firas med dunder och brak! 

 

Vi kommer fira i Lidköping hela Fredag och lördag med massa fina erbjudanden i butiken. 
Det kommer såklart att bjudas på bubbel och snacks samtidigt som du kan fynda det senaste modet inom bad och underkläder. 
Ta med någon som du tycker behöver nya underkläder så hjälper vi er att prova ut både bh och badkläder. 
Butiken Maxmode står för hög service och kvalité, vi strävar efter att sätta kunden i fokus och man ska gå härifrån och känna sig snygg underifrån.

 

Vi är så glada och tacksama genemot alla kunder som har förgyllt dessa två första år och som gjort detta möjligt för oss. 
Vi ser fram emot många fler år tillsammans med er.

 

Hoppas att vi ses i helgen!

 

Från
Linn, Frida och Anette.
Maxmode Lidköping

Läs mer